Wat onze klanten zeggen.....

Wij plaatsen alleen maar echte reviews, welke op verzoek verifieerbaar zijn.

Topmakelaar, respect, gezellig, klantgericht........

November 18, 2019

Spontaan geschreven deze review is een prachtig compliment aan ons hele team.

 

> Wij willen graag een review schrijven maar ik kom er maar niet achter hoe ik die op jullie site krijg.

> Wij doen bijna niet aan sociale media, dus dat zou niet echt opschieten, haha.

> Dus mailen we.

>

> Wij vinden je een top-makelaar. Je hebt ons een geweldig en heel bijzonder huis bezorgd.

> Je neemt de tijd, weet van de hoed en de rand en wijst op zaken die je op het eerste gezicht niet in de gaten zou hebben.

> Respect over de manier waarop je met een en ander omgaat tijdens de onderhandelingen tussen 3 partijen.

> Daarnaast was het nog gezellig ook.

>

> Ook je team en de manier waarop jullie het kantoor runnen is heel prettig en klantgericht.

>

> Chapeau allemaal! Bedankt voor alles,

>

> Edo & Margriet

De Nazorg is top en je kunt hem echt alles vragen........

November 14, 2019

Welke makelaar is u van dienst geweest 

Ron Paulussen?


Bent u koper of bent u verkoper koper
1. Komt de makelaar Enthousiast over?
10 / 10
2. Vindt u de werkwijze van het kantoor prettig?
10 / 10

 

Jos en Lilian Stefens
Straat Suëstrastrasse
Woonplaats Selfkant

3. Is de makelaar kundig?

10 / 10
4. Heeft uw makelaar ruime openingstijden en is hij ruimschoots
beschikbaar?
10 / 10
5. Verloopt de communicatie tussen u en uw makelaar naar wens?
10 / 10
Welk totaalpunt zou u ons bedrijf geven( 92 betekent 9.2)
100 / 100

 

Vertel kort in eigen woorden uw ervaringen 

Wij zijn zeer tevreden over Quaden makelaars en met name Ron Paulussen.
Van het begin tot het einde zijn wij goed door hem begeleid met de aankoop van ons droomhuis in
Duitsland.
Ook de nazorg is top, je kunt hem echt alles vragen en helpt je echt op weg .
Ook de verkoop van onze oude woning ging zeer vlotjes.
Compliment voor Ron

Je hebt je tot het uiterste ingespannen voor ons......

October 22, 2019

Een super leuke review van de familie Moonen uit Sittard, welke zelfs de vrouw van één van onze makelaars uitnodigde voor een etentje, alleen al vanwege het feit dat de makelaar enkele avonden tot zeer laat en zelfs op zondag enkele uren aan hun dossier had gewerkt, en daarmee te weinig tijd aan zijn eigen partner had besteed......

"En even zo ook proficiat aan jou en je team.

Je hebt je tot het uiterste ingespannen voor ons, met dit resultaat tot gevolg.

Dat gaan we beslist samen vieren".

"Lilian is een rasechte verkoper". "Een topper!", "vakrvouw", wauw wat een complimenten voor Onze Lilian.

July 28, 2019

Voor de professionele aanpak tijdens de verkoop van mijn huis in Kerkrade dank u het team Quaden. 

 

De presentatie van mijn huis,  zowel de foto's alsook de omschrijving en de opname met de drone waren fantastisch. 

 

Mijn makelaar Lilian Notten is een rasechte verkoper. Een topper !!  Toen ik haar de eerste keer zag tijdens het vrijblijvende intake/ adviesgesprek WIST ik dat ZIJ mijn huis zou verkopen.

Dat is haar op heel erg korte termijn gelukt terwijl het toch een huis  in de iets hogere prijsklasse was.  Als mijn kopers niet met vakantie waren gegaan was het binnen een week verkocht geweest.

 

Lilian is punctueel, komt afspraken na en is pro-actief. Ze houdt je altijd op de hoogte van veranderingen en ze is altijd aardig en vrolijk. Ook heeft ze begrip voor alles wat je voelt gedurende een verkoopproces. Ze is vakvrouw en weet waar ze over praat maar ze is tevens empathisch.

 

Kortom geweldig om met haar zaken te doen. Ze heeft terecht al mijn vertrouwen gekregen en terecht. 

 

Binnenkort zal de akte passeren. Inmiddels heb ik een nieuw huis gevonden dat mijn nieuwe thuis zal worden. 

 

Een nieuw leven, Lilian bedankt voor jouw inzet !

 

hartelijke groeten en nog een fijne zondag !

Mary Cox

Kerkrade

Het hele traject waar we tegen opzagen is zeer goed verlopen...

July 02, 2019

Zeer goede en professionele begeleiding gehad bij zowel aankoop als verkoop van ons huis. Afspraken worden nagekomen. Proactief.Het heel traject waar we tegen opzagen is zeer goed verlopen.

WEER EEN DIKKE 10 VOOR COLLEGA RON PAULUSSEN

Bijzonder Prettige samenwerking met een 9.2 voor bemiddeling in Nederland en Duitsland

June 18, 2019

Beste Leon en Ron,

 

Wij willen jullie nogmaals hartelijk danken voor de bijzonder prettige samenwerking!!

Jullie betrokkenheid en fijne, warme, persoonlijke begeleiding hebben wij enorm gewaardeerd 🙂

We hebben de enquete ingevuld. Het stukje geschreven tekst mogen jullie naar eigen believen gebruiken als recensie.


 

En hartstikke bedankt dat jullie geen extra kosten in rekening brengen voor de gegeven adviezen bij de aankoop van ons huis in Duitsland. Dat is nog eens service 😉


 

We genieten zeker van ons nieuwe huis en de mooie omgeving! We zijn druk bezig om alles in orde te maken, maar dat heeft zijn tijd nodig (en we zijn ook wel erg moe van de afgelopen periode)... Maar gisteravond zaten we op ons balkon, wijntje erbij, de zon ging onder achter de bomen, de reetjes liepen in het veld... tja, wat wil je dan nog meer....

 

Vriendelijke groeten,

Dave en Birgit

Wat een bedrijf...........

February 11, 2019

Soms krijg je complimenten daar ga je van blozen en dan weet je precies waar je het voor doet:

Geachte heer Paulussen, zeer bedankt! Wat een bedrijf!!! Vrgr., WvdH

Wim van de Haak, Hillensberg.

 

StockPhoto gebruikt ivm privacy.

Dikke duim

April 09, 2019

Dikke duim.

Woorden zijn soms niet eens nodig

Scoren in Duitland......

March 10, 2019

Ook in Duitsland weten wij een niet makkelijke klus toch te klaren....

100 uit 100 en bedankjes voor het hele team

September 17, 2018

Welke makelaar is u van dienst geweest? Ron Paulussen


1. Komt de makelaar Enthousiast over?

10/10

2. Vindt u de werkwijze van het kantoor prettig?

10/10
3. Denkt de makelaar met u mee?

10/10
4. Heeft uw makelaar ruime openingstijden en is hij ruimschoots beschikbaar?

10/10
5. Verloopt de communicatie tussen u en uw makelaar naar wens?

10/10

6. Geeft de website van het makelaarskantoor voldoende informatie?

10/10

7. Marktkennis, wordt u kundig geadviseerd?

10/10
8. Creactiviteit

10/10

9. Geeft de makelaar u voldoende inzicht in de marktsituatie?

10/10
10. Hoe groot is de kans dat u ons bij anderen aanbeveelt.

10/10

Welk totaalpunt zou u ons bedrijf geven( 92 betekent 9.2)

100/100


Super ervaring met een heel fijne team!!!

 

Margo Lattren-Postulart
Heinsbergerstr 40
Selfkant-Saeffelen

Ook buiten kantooruren bereikbaar.

September 23, 2018

Fijne makelaar, ook buiten kantooruren bereikbaar, absoluut een aanrader.


Bedankt Lilian en Leon voor de snelle verkoop van ons appartement

Ellen Borger
Oude Heerlenerweg 93
Sittard

Waardering: 96/100

Blij dat we het huis via jullie hebben verkocht....

June 21, 2018

Genieten op ons terras van ons nieuw appartement. Terug denken aan de mooie tijd die we op de Hongenerweg selfkant hebben gehad. En toch o zo blij dat onze makelaar leon quaden ons huis heeft verkocht.Aan leuke mensen die nu net zo gaan genieten zoals wij jaren hebben gedan. En wij nu de kans om van ons appartement onze volgende dromen waar te maken.Ron en leon bedankt voorde top service.En vooral Lilian jij was altijd opgewekt en vriendelijk je bent een schat . Groetjes frans en gerrie

Na twee teleurstellende ervaringen heeft Quaden het geweldig opgepakt.......

May 31, 2018

Ik kan niets bedenken dat aan de samenwerking heeft ontbroken. Na twee teleurstellende ervaringen waarbij de moed wel in de schoenen zonk, heeft Quaden het geweldig opgepakt. Geen eenvoudig huis om te verkopen, maar het is Quaden toch maar mooi gelukt. Dubbel en dwars waard!

Spontane reactie van een klant: Meerdere makelaars uitgetest .... ( Wij mochten weer een dikke 10 krijgen! )

April 09, 2018

Welke makelaar is u van dienst geweest

Leon Quaden

Bent u koper of bent u verkoper

verkoper

1. Komt de makelaar Enthousiast over?

10

2. Snelheid van reageren

10

3. Denkt de makelaar met u mee?

10

3. Dient de makelaar ook uw belangen als koper?

4. Heeft uw makelaar ruime openingstijden en is hij ruimschoots beschikbaar?

10

5. Verloopt de communicatie tussen u en uw makelaar naar wens?

10

6. Geeft de website van het makelaarskantoor voldoende informatie?

10

7. Marktkennis, wordt u kundig geadviseerd?

10

8. Creactiviteit

10

9. Geeft de makelaar u voldoende inzicht in de marktsituatie?

10

10. Hoe groot is de kans dat u ons bij anderen aanbeveelt.

10

 

Welk totaalpunt zou u ons bedrijf geven( 92 betekent 9.2)

100/100

Vertel kort in eigen woorden uw ervaringen

We hebben met meerdere makelaars te doen gehad,bij verschillende panden wat we bekeken hebben.
Maar bij Leon zagen we het verschil met de verkoop van ons huis.....en de aankoop van ons nieuw huis,waar hij ons in geholpen heeft door te bemiddelen.
Met zijn vakmanschap en kundigheid,zijn enthosiastme en zijn geduld die vaak op de proef werd gesteld .
Leon en team nogmaals bedankt .


Hans en Jolanda  

Naam

Hans Heesakkers

Straat

Gildenstraat 8

Woonplaats

Munstergeleen

Top Ervaring......

April 02, 2018

In Duitsland wist collega Ron Paulussen weer 100 uit 100 te scoren bij het klanttevredenheidsonderzoek van de heer en mevrouw Kenzelaar.

Ons hele team krijgt complimenten

March 21, 2018

Hallo,

Ik wil even zeggen dat ik Lilian zo'n ontzettende vriendelijke dame vindt. Altijd vrolijk en attent als ze belt. Complimentje mag dan wel eens gegeven worden.

Groetjes,

Desy Mercks.

Dank u mevrouw Mercks,

 

Super attent. Het is ook een echte topper met veel ervaring, maar ook als mens bijzonder leuk in de omgang.

Ik bespreek uw mail morgen met mijn collega’s. Harstikke leuk.

 

Wij waarderen uw reactie en ik zal hem op site plaatsen onder de klantreacties. Dank u.

Leon Quaden.

Betrouwbaar en professioneel..

January 01, 2020

Mooi bericht van klant Kim Kluijtmans.......

Bedankt Kim voor de fijne samenwerking bij meerdere opdrachten.

Vakman.....

December 11, 2017

Vakman.

Kort maar krachtig was deze boodschap van Hans Heesakkers, maar des te groter het compliment.

Zeer tevreden over de communicatie

December 18, 2017

Dank voor  alle moeite die jullie hebben gedaan om alles in goede banen te leiden. Ik wil ook namens Perry aangeven, dat we zeer tevreden zijn over de communicatie en de altijd vriendelijke afhandeling naar ons toe.

Familie Heymann uit Elsloo.

Geen foto uit privacygronden.

We vertellen het door...

October 05, 2017

Bedankt Leon, voor het nemen van de tijd voor ons, voor je goede en deskundige adviezen, voor je inzet en bereikbaarheid, echt super!!!! We vertellen het door !!!

Ik had het gevoel dat ik altijd op nr.1 stond...

July 11, 2017

Welk totaalpunt zou u ons bedrijf geven( 92 betekent 9.2)

100/100

Vertel kort in eigen woorden uw ervaringen

Beste team Quaden makelaar.

Vanaf het begin was de samenwerking met de makelaar en het volledige team achter hem uitstekend en verhelderend. vanaf dag 1 meegedacht en duidelijke adviezen gegeven zodat de woning er tip-top uit kwam te zien voor de verkoop. verder heb ik de samenwerking al heel prettig ervaren en zal deze ervaring ook koesteren om er met plezier aan terug denken.

Verder is het hele team altijd positief actief geweest  waardoor de verkoop binnen no-time verwezenlijkt was.
Mijn oprechte dank aan het hele team van Makelaars kantoor Leon Quaden.

speciale dank aan Leon Quaden die mij vanaf de eerste dag het gevoel heeft gegeven dat ik op nummer 1 stond en voor alle hulp die ik van hem persoonlijk heb mogen ontvangen.

hartelijke dank voor jullie geweldige inzet en steun.

Met vriendelijke groeten
Peter Scheffer.

margrietstraat 38

Puth

Familie Reubzaet uit Sittard

February 18, 2017

"ik vraag me af of we je ooit genoeg kunnen bedanken voor alles".

Harrie Peters uit Sittard

December 30, 2016

Leon, ik wil je zo op het einde van het jaar nogmaals bedanken voor de hulp bij de verkoop van mijn ouders huis. Je hebt laten zien dat je een speciale makelaar bent. Iemand die met passie en vanuit zijn hart werkt. Top. Fijne Roets. Harrie.

Dominique Hodzelmans uit Sittard

November 27, 2016

Via vrienden bij Leon terecht gekomen met een probleem dossier. Het beste wat me had kunnen overkomen. Leon echt top service. Snelle en duidelijke informatie. Wat een ander in drie maanden niet lukte, regelde jij binnen 4 en een halve week. Ook de nazorg is uitstekend.

Hartstikke bedankt leon.

Stockfoto gebruikt ivm privacy.

Nicole Esscher uit Sittard

November 26, 2016

Leon Quaden, heeft het huis van mijn broer, het huis van mijn vriend en mijn huis snel en tegen een marktconforme prijs verkocht. Dus mij hoor je zeker niet klagen. Naar mijn mening is het een zeer gedreven en kundig makelaar. Hij en zijn team staan altijd voor je klaar.

Stockfoto gebruikt ivm privacy

Koen Smit, Munstergeleen. Eigenaar van Advisol Zonnepanelen

December 03, 2016

Zeer tevreden over de enthousiaste en eerlijke/ frisse manier van aanpak en verdere traject.

 

Stockfoto gebruikt ivm privacy

Willem Riemersma uit Brunssum

December 09, 2016

Goede communicatie. Snelle en Goede Verkoop.

Foto van de heer Riemersma niet gebruikt i.v.m. privacy.

Please reload