Hoe je de Beste Deals sluit

Hoe Zou Het Met Je Gaan Als je Blind Zou Trouwen Met Iemand?  

Gewoon nog nooit gezien en nooit gesproken.  

Je kent jouw partners maniertjes niet, weet niets van zijn hobby's of voorkeuren af.

Weet niet eens wanneer iemand lastig wordt of juist vrolijk.  

Raar toch? 

 

Niet onmogelijk om gelukkig te worden maar de kans is wel heel erg klein. Want juist in de details zit de houdbaarheid van een relatie op de lange termijn.  

 

Juist in de details zit het hem als je voor je eigen huis de beste deal wilt sluiten. De hoogste prijs wilt hebben tegen de beste voorwaarden. 

"Bezichtigen doe je lekker zelf" schreeuwt makelaarsland hard op tv.  

Doe dan lekker alles zelf.  

Want om na een bezichtiging iemand op verre afstand met je koper te laten onderhandelen is wel het domste wat je kunt doen.  

Als je de koper niet goed kent kunt je ONMOGELIJK goed handelen. De makelaar op afstand hoort alleen de koper. Maar je moet hem zien, ruiken en voelen om het maximale te halen uit een deal.  

Wij willen zijn kinderen zien, zijn ouders, zijn auto, zijn manieren en zijn non-verbale signalen vanaf het eerste moment dat ze binnenkomen. Pas dan weet ik wie ik voor me heb.  

Wij hebben diverse malen een Test gedraaid met verkopen in Nederland en Duitsland waarbij we de makelaar die de bezichtiging NIET had gedaan de onderhandelingen lieten doen.  

Het resultaat viel altijd tegen.  

In al deze gevallen werd door de bezichtigingsmakelaar uiteindelijk duizenden euro's meer uit de onderhandeling gehaald.  

In ALLE gevallen.  

 

Waarom bij de voordeur dus 2000 euro besparen om er bij de achterdeur weer 4000 weg te geven? En dan ook nog een zelf het WERK moeten doen? 

 

Bezichtigen doe je lekker zelf.  

DUS NIET. 

Bezichtigen doen wij lekker voor jou, en je krijgt nog meer geld voor je huis ook.  

 

Wij zeggen:  

'Vraag Niet Wat Een Makelaar Je Kost, maar vraag Wat Deze Je Oplevert'. 

Dus wees slim en pak hier je Gratis Waardebepaling en kijk wat jouw huis in Nederland of Duitsland meer oplevert met de BestSeller Methode.