Kijk hier eens even naar onze nieuwste aanpak:  

24/7 Instant View...

STAY HOME.jpg

Wij proberen u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn maar....

Ook bij Quaden Makelaars & Marketeers ontkomen we niet aan een Coronaprotocol.

We merken gelukkig al dat onze klanten onze keuzes respecteren en begrijpen dat we een andere bezetting hebben als normaal. We danken je daarvoor. We zullen ons best doen jou zoveel mogelijk service te bieden onder deze omstandigheden.

Klik hier als je ons PROTOCOL wilt lezen.

Original on Transparent.png

Om het makkelijk te maken kun je bij een deel van onze woningen vanaf nu Tele-Bezichtigingen. 

Je kunt diverse panden van ons kantoor bezichtigen middels een bezichtigingsvideo die wij SPECIAAL OP JOUW VERZOEK kunnen maken of je bekijkt een video die al recent is aangemaakt op verzoek van een andere klant.

Een aantal van onze woningen zijn zelfs te bekijken met een interactieve Matterport video waarmee je een 3D Doll House Beleving krijgt. 

 

Dit werkt heel simpel en we hebben daarin 2 opties:

 

A. Wij begeleiden je alsof het een normale bezichtiging is.

We maken een bel-afspraak met je en mailen je een persoonlijke URL. Als je op deze URL klikt kun je direct meekijken bij ons op het scherm op een daarvoor speciaal ingerichte computer.

Je hoeft niets te installeren en het werkt doodsimpel.

Wij spelen dan de video of matterport 3d film af van woning welke jij graag wilt zien en begeleiden je aan de telefoon hierbij. 

Je krijgt dan dus van de makelaar een persoonlijke toelichting bij het bekijken van de video en je kunt ook vragen stellen. Net als bij een normale bezichtiging.

 

B. We begeleiden je niet als je dat niet wenst.

Je kunt diverse panden van ons kantoor bezichtigen zonder begeleiding. De video’s delen we zover als het gaat op Youtube of als een eigenaar dit niet wenst ivm zijn privacy, mailen we jou op aanvraag een link waarmee je toegang hebt tot een niet openbaar deel van ons Youtube-kanaal.

 

Een aantal van onze woningen zijn te bekijken met een 3D Doll House Beleving.

Het is een interactieve video die wij jou via een URL sturen.

 

Je zit dan zelf aan het stuur want met deze interactieve zogenaamde Matterport films kun je de woning naar keuze als video bekijken maar je kunt er ook zelf doorheen 'lopen', door daar te klikken waar je heen wilt.

Je kunt beide manieren naar wens uitproberen, je kunt plattegronden bekijken en er zit zelfs een meettool in voor het geval dat je bepaalde dingen wilt opmeten, bijvoorbeeld de breedte van een tafel of de hoogte van een kozijn. Helemaal super dus. 

In allebei de situaties kunt je de woning van jouw keuze op de computer of op een tablet 24/7 bekijken, waar en wanneer je maar wilt.

 

Bijvoorbeeld, VEILIG THUIS OP DE BANK, mits er een internetverbinding is natuurlijk.

 

Hou onze website én onze Facebookpagina in de gaten, want we knallen dit jaar met allerhande acties omdat onze makelaar Leon Quaden sinds afgelopen 01 april 30 jaar in het vak zit.

Profiteer nu van deze actie:

 

 

Wil jij je huis verkopen middels onze BestSeller Methode en ook tot 18.000 euro meer krijgen voor hetzelfde huis? En wil je daarnaast ook nog eens een leuke Bonus ontvangen omdat Leon feest viert?

 

Maak dan gebruik van deze Feestactie.

Maak direct gebruik van onze gratis-waardebepaling en start vandaag nog met een top-opbrengst voor jouw huis.

 

Wij vertellen je dan ook het best bewaarde geheim in Makelaarsland.

Als je dat eenmaal weet, dan begrijp je pas waarom niet iedereen de beste prijs voor zijn huis krijgt.

Een klein tip, die duizenden euro's verschil voor jou zou kunnen uitmaken.

 

Daarnaast hebben wij nu ook nog eens een hele mooie BONUS voor je, omdat wij nu Feest vieren.

Bel of mail ons met de code 'Feestactie' en je doet gelijk mee.

Bij verstrekking van een verkoopopdracht aan ons kantoor, krijg jij niet alleen de beste prijs voor je huis maar krijg je bij verkoop van jouw huis 2 dagen lang een 5m³ verhuisbus GRATIS ter beschikking.

 

Zomaar, omdat wij wat te vieren hebben

 

Zo wordt verhuizen nog eens echt leuk.

 

Meld je binnen 20 seconden aan via onderstaand link en ontvang een GRATIS taxatie op https://www.quadenmakelaars.nl/gratis-waardebepaling.

Q16-0922-083A.jpg